RAFTING ASOCIJACIJA SRBIJE - REZULTATI SVIH TAKMIČENJA U 2021

PRIBOJ, LJUBOVIJA, LAJKOVAC, UŠĆE (KRALJEVO), BRODAREVO (PRIJEPOLJE) Državna takmičenja

Tokom 2021. godine je održano 5 takmičenja u organizaciji Rafting Asocijacije Srbije. I u 2021. godini održavanje takmičenja je bilo otežano merama zaštite protiv koronavirusa, ali se na takmičenjima širom Srbije u raftingu takmičilo više stotina sportista.

U Priboju na Limu je 29-30. maja 2021 održan tradicionalni IRF Evro Kup i 4.memorijal "Aleksa Kojadinović" i Prvenstvo Srbije u kategoriji R4. U plasmanu timova iz Srbije, ubedljivo najuspešniji je bio domaći tim RK Eko Lim iz Priboja, drugi je bio SU Soko Lim, treći MRI iz Lajkovca a četvrto i peto mesto su zauzeli timovi RK Tifran - Vojna Akademija.

U Ušću na Ibru je 02-03. oktobra 2021 održano sada već tradicionalno Treče Prvenstvo Srbije i drugi IRF Evro Kup u raftingu u kategoriji R6. U plasmanu timova iz Srbije u muškoj konkurenciji u ukupnom plasmanu najbolji je bio RK Eko Lim iz Priboja, drugo mesto je pripalo KES Pustolov iz Banovaca, treći je bio RK Tifran - Vojna Akademija, četvrti RK Lim Lučice - Prijepolje, peti SKES Vir  - Pančevo, šesti RK Tifran - Kebone Polumir a sedmi RK MRI iz Lajkovca. 

U ženskoj konkurenciji ekipa RK Tifran - Kebone Polumir je bila prva, a KES Pustolov - Banovci druga.

Kup Srbije je u 2021. godini održan na tri lokacije , a najviše bodova iz tri trke je osvojila ekipa RK Lim Lučice iz Prijepolja.