ЗАХВАЛНОСТ РАФТИНГ АСОЦИЈАЦИЈИ СРБИЈЕ КАО СТРАТЕШКОМ ПАРТНЕРУ ФАКУЛЕТА СПОРТА И ФИЗИЧКОГ ВАСПИТАЊА УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ

Bezbednost na vodi / Ekologija / Reke / Takmičenje / Univerzitetski rafting
Рафтинг Асоцијација Србије је протекле календарске године, на институционалном нивоу, пружила несебичну помоћ у логистици потребној за несметано извођење практичне наставе предмета Активности у природи на Факултету спорта и физичког васпитања Универзитета у Београду. Овим ангажманом квалитет реализоване наставе је обогаћен и подигнут на знатно виши ниво. Учесници у настави имали су прилику да прошире своја знања и вештине из области рафтинга (једне од кретних активности у природи), али и да се упознају са његовом практичном применом за време боравка у природи и извршавању специфичних наменских задатака на акваторијама. 
 
Посебно треба истаћи несебични ангажман четири чланице РАС-а, које су пружиле велику помоћ, те се овим путем испред Факултета захваљујемо: КЕС ”Тифран” из Београда, РК ”Еко Лим” из Прибоја, ККК ”Никола Тесла” из Земуна и СУ ”Pro OUTDOOR Tеam” из Београда. 
 
У нади да ће се ова природна сарадња наставити у будућности на обострано задовољство са вишим циљем промовисања и афирмације: сложеног система физичке културе, активности у природи, рафтинга, природе, дивљих вода, екологије, екстремних спортова, локалних самоуправа, Рафтинг асоцијације Србије и Факултета спорта и физичког васпитања.
 
др Владимир Милетић, доцент
Предмет Активности у природи
Универзитет у Београду, Факултет спорта и физичког васпитања
Dokumenta: