ЗВАНИЧНО ПОТПИСАН УГОВОР О САРАДЊИ ИЗМЕЂУ РАФТИНГ АСОЦИЈАЦИЈЕ СРБИЈЕ И ШКОЛЕ ЗА БРОДАРСТВО, БРОДОГРАДЊУ И ХИДРОГРАДЊУ ИЗ БЕОГРАДА

ЗВАНИЧНО ПОТПИСАН УГОВОР О САРАДЊИ ИЗМЕЂУ РАФТИНГ АСОЦИЈАЦИЈЕ СРБИЈЕ И ШКОЛЕ ЗА БРОДАРСТВО, БРОДОГРАДЊУ И ХИДРОГРАДЊУ ИЗ БЕОГРАДА

 

У недељу 30.08.2020. године у Прибоју званично је потписан уговор о сарадњи између Средње бродарске школе из Београда и Рафтинг асоцијације Србије са седиштем у Прибоју. Уз присуство представника Бродарске школе, професора физичког васпитања др Дејана Гавриловића и председника РАСа Дејана Пузовића, званично је реализована још једна у низу од  најприроднијих међуинституционалних сарадњи.

Средња Бродарска школа од почетка свог оснивања има за циљ школовање будућих наутичара, бродограђевинаца, хидрограђевинаца и низа других профила бродарске струке. Једна од неизоставних активности школског програма представља богата пракса, која се спроводи на акваторијама Србије у циљу обучавања ученика потребним веслачким техникама усмереним на вештине из састава струке.

Рафтинг као представник веслачких активности због потребе за проширивањем базе знања и вештина ученика Бродарске школе, овим уговором као активност може ући у састав редовне праксе будућих бродараца. Овим се потврђује значај међуинституционалне сарадње и нуди могућност побољшања квалитета практичне наставе која се изводи у Бродарској школи.

 

Рафтинг асоцијација Србије

Прибој, 30.08.2020. године

Galerija slika: