IRF imenovala prof. dr Darka Mitrovića u novoformiranu komisiju za para-rafting

Internacionalna rafting federacija (IRF) je formirala komisiju za para-rafting što je važan korak ka organizaciji takmičenja u para-raftingu na svetskom nivou i mogućem budućem uključivanju raftinga u grupu olimpijskih sportova.

Komisija za para-rafting IRF-a broji sedam članova, a u njoj će biti profesor na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta u Beogradu dr Darko Mitrović iz Srbije, Said Zaruri, novinar i član komiteta IATC iz Irana, doc. dr Aleksandar Bakaričev iz Ukrajine, Džuli Grej, kanuistkinja iz Velike Britanije, Džeza Vilijams, bivši rafting-instruktor i advokat sa Novog Zelanda, Viktorija Širokova, predsednica sudijske organizacije Rafting Federacije Rusije i Keli Kalafatič dugogodišnja takmičarka i rafting-vodič iz Sjedinjenih Američkih Država.

Rafting asocijacija Srbije čestita imenovanje profesoru Mitroviću i ostalim članovima komisije, želimo im puno uspeha u daljem radu i nadamo se dobroj i uspešnoj saradnji na unapređenju para-raftinga, raftinga i sporta u svetu.